Цяла Европа говори каква продънена държава сме.Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко

...
Цяла Европа говори каква продънена държава сме.Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Цяла Европа говори каква продънена държава сме

" Цяла Европа приказва каква продънена страна сме. "

Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в събота в Любимец пред партиен актив и симпатизанти, на които даде своята интерпретация на събитията от седмицата.

За какъв Шенген приказваме след през вчерашния ден, добави той във връзка на гибелта на 18-те противозаконни мигранти, открити в зарязан камион край с. Локорско. Още 34 души са в болница.

Относно информацията, че България няма да одобри еврото от 1 януари 2024 година, Борисов разяснява, че влизането в еврозоната е на два такта.

" Първият е политическо решение да те пуснат в чакалнята. Това значи, че те харесват. Затова ни пуснаха нас, хърватите се учеха от нас, а нашите другари от Румъния ги отделиха от нас ", добави Борисов.

" Виновни са водачите на всички партии, които не съумяха да създадат държавно управление. Служебните правителства толкова си могат ", разяснява още той. 

Според него водачите на политическите партии са " абдикирали " от главното си обвързване след изборите да сформират държавно управление, което в този момент коства човешки животи.


Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР